Lowfire Consultancy Logo
  Home    |    Contact  
Reza Hamida - Lowfire Consultancy Jessica Ebbink text  

Vanuit de interesse voor “het nieuwe werken” en de producten die dit proces bedrijfsmatig ondersteunen zijn Reza Hamida en ikzelf een consultancy bedrijf gestart met een duidelijke focus op de Voice kant van deze materie. Wij zijn mensen met diepgaande en brede telecomkennis, beiden meer dan 15 jaar ervaring met grootzakelijke bedrijfscentrales die de vertaalslag kunnen maken voor gebruikers van telecommunicatie middelen naar een nieuwe manier van werken.

Voor mij ligt de nadruk bij mijn expertise op de strategisch en tactische management kant. Ik heb meerwaarde als Scrummanager (gecertificeerd PSMI in 2018), project manager implementaties en migraties, consultant bij tender ondersteuning, ICT management, SLA management, escalatie management alsmede ICT architectuur. Door een hoge technische affiniteit, analytisch vermogen en een communicatieve, enthousiaste houding, creëer ik duidelijkheid en ben ik in staat veranderingen binnen organisaties te faciliteren. Ik ben een beslisser die graag en makkelijk verdiept in techniek.

Beschikbaarheid:

Momenteel ben ik weer beschikbaar voor een nieuwe opdrachten in de telecommunicatiehoek en heb ik interesse in Scrummaster opdrachten.

Linked In Profiel / Ervaring:

LinkedIn: Jessica Ebbink

Contact

E: jessica@lowfire.nl

 
  Lowfire Consultancy    |    Dorpsstraat 32    |    3749 AD Lage Vuursche    |