Lowfire Consultancy Logo
  Home    |    Contact  
Reza Hamida - Lowfire Consultancy Reza Hamida text  

Vanuit de interesse voor “het nieuwe werken” en de producten die dit proces bedrijfsmatig ondersteunen zijn Jessica Ebbink en ikzelf een consultancy bedrijf gestart met een duidelijke focus op de Voice kant van deze materie. Wij zijn mensen met diepgaande en brede telecomkennis, beiden meer dan 15 jaar ervaring met grootzakelijke bedrijfscentrales die de vertaalslag kunnen maken voor gebruikers van telecommunicatie middelen naar een nieuwe manier van werken.

Voor mij ligt de nadruk bij mijn expertise op de operationeel/tactische management kant. Ik heb meerwaarde in ICT management als meewerkend voorman, implementatie manager, als consultant bij support vraagstukken, architectuur en functioneel gebruikersbeheer. Door jarenlange ervaring als senior support en implementatie engineer op call center, Skype for Business en VoIP portfolio's, gepaard met technische affiniteit, analytisch vermogen, operationeel en tactisch management ervaring en een communicatieve, enthousiaste houding, creëer ik duidelijkheid en ben ik in staat veranderingen binnen organisaties te faciliteren. Ik ben een ervaringsdeskundige die zich makkelijk beweegt op verschillende niveau's.

Beschikbaarheid:

Momenteel ben ik me aan het omscholen naar Java ontwikkelaar, ik hoop daar op korte termijn mijn werk van te kunnen maken. In de tussentijd ben ik ook weer beschikbaar voor opdrachten in de telecommunicatiehoek en daarnaast sta ik open voor traineeships voor ontwikkelaars.

Linked In Profiel / Ervaring:

LinkedIn: Reza Hamida

Contact

E: reza@lowfire.nl

 

 

 
  Lowfire Consultancy    |    Dorpsstraat 32    |    3749 AD Lage Vuursche    |